ELEKTRISCHE STEPS INCLUSIEF DE SERVICE VAN EEN RESELLER.

Interesse om reseller te worden?

EGLIDER kiest voor de traditionele manier van verkoop als het om de elektrische steps gaat. Niet dat we geen moderne middelen inzetten, dat zeker wel, maar omdat we maximale service willen bieden aan de kopers en gebruikers van de mooiste elektrische steps van 2020. Daar heb je specialisten voor nodig, die een klant alles vertellen en laten voelen en beleven over deze topproducten.

Geen internet stunters, geen snelle verkopers, geen amateurs. Professionals voor een kwalitatief hoogwaardig product. Geen goedkoop product, hoewel de prijs reuze meevalt. Elektrische steps zijn er in alle prijsklassen van hoog tot laag. Maar slechts enkelen halen de topkwaliteit die je van een Europees goedgekeurd product mag verwachten. En wij kunnen het weten want ons assortiment qua elektrische steps is uitgebreid. Wij kennen de producten en weten als geen ander dat onze steps de top van het elektrische steps assortiment is en dat wereldwijd gezien.

EGLIDER is op zoek naar resellers met verstand van zaken.

En dat zijn resellers met verstand van zaken. Voor een nieuwe auto of een topklasse fiets laat men zich ook adviseren bij een gespecialiseerde dealer. Zo ook voor onze elektrische steps. Onze resellers zijn specialisten met verstand van zaken. Zij etaleren en demonstreren de steps en laten toekomstige berijders een proefrit maken. Alleen dan wordt duidelijk dat niet alleen de prachtige vormgeving en de gebruikte materialen een lust voor het oog zijn, maar dat de ongeëvenaarde rijkwaliteiten en het gebruiksgemak passen bij wat je van een topproduct en dealer mag verwachten.

De reseller is het aanspreekpunt van de elektrische step rijder, hij levert de step af en geeft uitleg over alle functionaliteiten en verborgen extra’s. Dat is wat je als klant mag verwachten. Service en kwaliteit om de steps in topconditie te houden, daar zorgen wij en zeker onze resellers voor.

RESELLER WORDEN?

Vul a.u.b. het onderstaande formulier in. Op werkdagen berichten wij je dezelfde of uiterlijk de volgende dag over je erkenning bij ons en je faciliteiten. Door vrijblijvend een aanvraag te doen krijg je als reseller: ✓inzage in de inkoopprijzen ✓plaatst je gemakkelijk een (herhaal)bestelling.

Beleef het gevoel van vrijheid en stap in de wereld van